Loader Image

Nem akarsz már olyan céges bulit, ahova lóval kell vonszolni a munkatársakat? A csapatépítőre csak enni (inni) járnak a kollégák? Nem tudod milyen programmal szórakoztasd a násznépet, amíg az esküvői fotóid készülnek?

Bízd ránk, hogy feldobjuk a rendezvényedet. Íme a lehetőségek, amit ajánlani tudunk:

Amiben a legprofibbak vagyunk:

Henna a rendezvényeden

Ha azt gondolod, hogy a hennafestés csak gyerekrendezvényekre való közvetlenül az arcfestő pult és a csillámpónik közé, esetleg poén műtetoválás helyett festetni a Balaton parton, vagy nyári fesztiválokon, azt kell, hogy mondjam, hogy ez már a múlté. Eddig akárhol dolgoztam, legyen az céges partnerrendezvény a Pesti Vigadóban, nyári party egy nagy mobilszolgáltató irodaházának kertjében, nőnap az önkormányzatnál vagy egy meghittebb lánybúcsú vagy születésnap, a hennás asztal az, ami mindig először nyit és utoljára zár, a hölgyek pedig tiniktől az 50+os korosztályig sorban állnak egy művészi hennafestésért. Létszámtól függően egyedül, vagy egy többfős hennafestő csapattal állok rendelkezésetekre, és többféle lehetőség közül választhattok:

Természetes henna

A növényi alapanyagokból kevert természetes henna tuti befutó. Keleties, vagy modern minták, melyek 7-10 napig tartó nyomot hagynak a bőrön sötétbarna színben.

Lemosható testfesték

Hennatölcséreinkbe színes testfestéket töltünk, a vele festett mintákat a rendezvény alatt kitartanak, a végén pedig egyszerűen lemoshatók. Ha beszerzel egy UV lámpát, világít a sötétben 😉 Volt olyan esemény, amit kifejezetten erre a tematikára épített a szervező.

A kettőt természetesen kombinálhatjuk is, és a vendégeid választhatnak, hogy mi tetszik nekik jobban.

Workshopok a rendezvényeden

Ha szeretnél még kreatívabb irányba elmenni, elhívhatsz minket egy workshopot tartani. A henna és mandalaminták megalkotása olyan flow élményt nyújt, amibe teljesen bele tudnak feledkezni a rendezvény látogatói és egy saját alkotással térhetnek haza.

Hennafestő mini workshop:

A résztvevők kipróbálhatják a hennafestést papíron, a bátrabbak pedig bőrön is. Megvalósítható egy fix ideig (1,5-2 órán át tartó) foglalkozás keretében, vagy egy hennás asztal felállításával, ahova akkor ülnek le az érdeklődők, mikor épp kedvük tartja, és szakértő segítség áll rendelkezésrükre.

Mandalafestő foglalkozás:

Vendégeid előre lealapozott, színes mini vásznakon alkothatják meg saját mandalájukat, melyhez profi segítséget kapnak, művüket pedig hazavihetik.

Ha szeretnéd rendezvényed izgalmasabbá, a programjaid pedig hasznosabbá és élvezetesebbé tenni kérj árajánlatot! írd meg nekünk az alábbi űrlapon, vagy a thehennagrove@gmail.com emailcímen, hogy hol és milyen jellegű rendezvényt szervezel, milyen létszámra számítasz és illetve a rendezvény időpontját és -tartamát.

Lépj velünk kapcsolatba!

Hennát szeretnékHenna tanfolyam érdekelA rendezvényemre keresek hennafestőtEgyéb

Referenciák

No Comments

Comments are closed.