Loader Image

EGYÉNI HENNAFESTÉS

Időpontegyeztetéssel vállalok egyéni hennafestést. Kifejezetten ajánlom nagyobb felületű művek elkészítéséhez ha épp nem találsz meg valamilyen rendezvényen, (vagy nem akarsz sorban állni) de már nagyon szeretnél hennát. A minták lehetnek teljesen egyediek, melyet saját elképzeléseid alapján festek meg, de albumból is választhatsz. Kizárólag bőrbarát, természetes alapanyagokkal dolgozom.

Időm nagy részében Somogyvámoson, Krisna völgyben tartózkodom de gyakran megfordulok Budapesten is. Privát időpontokra ezeken a helyeken van lehetőség.  Facebook oldalamon nyomon tudod követni épp merre járok.

Egy teljes kézfejre való minta ára 6000 Ft. Nagyobb minták ára arányosan növekszik.

Kismama, pocak, kismama pocak, várandósság, pocakhenna, mandala, thehennagrove, terhesség, kismamafotózás, bellyblessing, bellyhenna, pregnancy, pregnancyhenna, baba-mama, baba, "9. hónap" , vintage, fotóstúdió, "stúdió lightroom",

HENNA ÁLDÁS

Kisbabánk érkezése talán a legörömtelibb esemény az életünkben. A készülődés, várakozás, a meglepetés varázsa és izgatottság egyszerre van jelen áldott állapotunkban. A hagyományos társadalmakban számtalan rítus segítette az anyákat a készülődésben a nagy útra, melynek eredményeként életük új fordulóponthoz érkezett. A hennafestés ehhez a csodálatos időszakhoz ad egy kis extra varázslatot és egy életre szóló emléket.

A hennafestés mellett kérheted, hogy a pocakodra festett mintát fessem meg vászonra is.

Kismama hennához több információt találsz itt:

Tippek hennára vágyó kismamáknak

Ár: 25-30000 Ft

ESKÜVŐI HENNAFESTÉS

A hennafestés Indiától, a Közelkeleten át Afrikáig elmaradhatatlan eleme az esküvői tradícióknak. A mennyegző előtti napokban rendezik meg a henna estéjét, amely egyben leánybúcsúztató is. A menyasszonyt barátnői szórakoztatják, amíg kezét, lábát szebbnél szebb hennamintákkal díszítik. Természetesen a hennából a lányoknak is jut. A hennafestés nyugtató hatása és az illóolajok illata pedig megnyugtatja az esküvő előkészületeiben ide-oda csapongó elmét.

Menyasszonyi festés készülhet hagyományos hennával, de akár a fehér csipkés ruhához illő testfestékkel is. A természetes hennával festett mintákat az esküvő előtt 2-3 nappal kell elkészíteni, hogy színük a nagy napra teljesen beérjen. A fehér testfestés vízálló, az esküvő reggelén készül, és nap végéig szép marad.

Ha pedig megtetszett az ötlet, hívd a barátnőidet is. Létszámtól függően akár több hennafestő jelenlétét is megszervezhetjük.

Az esküvői festés ára nagyon sok tényezőtől függ a használt anyagoktól a helyszínig és időpontig. Személyes egyeztetést igényel.

menyasszony, henna, esküvőihenna, bridalmehndi, "bálint sára", esküvő, make up, smink, póthaj, hennafestés, hennatetoválás, virág, fehér, esküvőiruha,

HENNAFESTÉS RENDEZVÉNYEKEN

A hennafestés a fiatalokon túlmenően a középkorú hölgyek körében is igen közkedvelt. Ajánlom rendezvényszervezők figyelmébe. Céges rendezvényeken, családi napokon, karácsonyi ünnepeken, esküvőkön és szülinapokon garantáltan sikert arat. A hennafestés még mindig egzotikus, de már elég népszerű ahhoz, hogy szinte bármilyen közönség örömmel fogadja. Hívtak már jógafesztiváltól kezdve, egészségnapon keresztül a Pesti Vigadóban tartott céges jubileumi bálig számtalanféle rendezvényre.

A henna méretét a létszámhoz igazítva akár 20 kisméretű mintát is tudok festeni egy óra alatt, de igény szerint több művész közreműködését is meg tudom szervezni.

Hennafestés mellett henna- vagy mandalafestő foglalkozást is rendezhetünk. Részletek és referenciák ITT.

Ár: 10-15000 Ft/óra

No Comments

Comments are closed.